Cap a Vic… amb il·lusió i esperança

Serà un dia especial avui. Estrany. Veure com s’anuncien la segona edició dels Premis Blocs Catalunya a Vic és una il·lusió però també el següent pas d’un cúmul d’esperances que es van iniciar fa poc més d’un any a Girona perquè l’atreviment de la primera edició sortís al nivell esperat. Sempre agrairé el suport i les portes que ens van obrir un grup de persones perquè els inicis no van ser fàcils, massa complicacions d’entrada, i un cúmul de burocràcia inoportuna. Dubtes, interrogants i cap realitat. Però pas a pas, entre el desconeixement, aquest grup de persones va anar progressant fins arribar el 10 d’octubre, amb un Auditori de Girona que va tenir molta més assistència de la que s’esperava.

Per als qui formem l‘associació STIC.CAT va ser un aprenentatge constant i que ha anat progressant en el temps, amb altres objectius aconseguits i altres de nous que vindran. Però el primer record dels premis sempre serà el de Girona i ara cal desenvolupar l’esperit de creure en la itinerància i en les persones que han confiat amb nosaltres. És el cas de l’Ajuntament de Vic i el suport inicial del segon tinent d’alcalde: Josep Burgaya. Paraules i gestions fetes realitat. El repte torna a ser nostre, però amb la il·lusió de continuar aprenent en aquesta nova societat del coneixement. L’objectiu és clar: continuar prestigiant el català, Catalunya i els catalans, tant dins de la xarxa com en la vida real. I combatre la fractura digital, que cada vegada és més evident. Que la sort ens acompanyi…

Música / These Are The Days # Jamie Cullum

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?