603 inscripcions als Premis Blocs Catalunya

És una il·lusió per a tots els qui formem part de l’Associació STIC.CAT que podem mantenir els reptes de tornar a convocar una segona edició dels Premis Blocs Catalunya, que aquest any se celebraran a Vic el 2 d’octubre. No és un bon moment econòmic, però hem continuat amb l’esperança de veure que les inscripcions als premis es podien igualar a les de la primera edició; per tant, es confirma la bona salut de l’univers blocaire català, tot i el fenomen de les xarxes socials i els microblocs. Ara, amb les 603 inscripcions, s’ha tancat el primer pas abans de les votacions, que comencen demà i acabaran el 10 de setembre.

Mentre la societat avança en la direcció de consolidació de les TIC, els integrants d’STIC.CAT ens continuarem creient el país, confiant en el poder del català a la xarxa i motivant per combatre la fractura digital. Ahir mateix, li vam fer saber a Jordi Bosch els nostres reptes, abans ho vam realitzar amb Carlés Mundó, Jaume Roures i esperem tornar-ho a fer amb el conseller de Cultura, Joan Manel Tresserras, el president del Parlament, Ernest Benach, i el president de la Generalitat, José Montilla.

Però sens falta gràcies a tots els qui us hi heu inscrit, votareu a partir de demà, ens doneu suport i voleu formar part d’STIC.CAT.

Música / L’Empordà # Novo

PD: Trobareu més informació al web dels Premis Blocs Catalunya, i a la nota de premsa de STIC.CAT (PDF).

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?