La nova societat dels nadius digitals

Cada vegada estic més convençut que els joves aprenen amb les noves tecnologies de manera natural, espontània i sense els prejudicis dels adults. Aquest nou canvi, tal com ha passat amb altres revolucions anteriors, s’acabarà imposant en el futur de manera global i potenciarà un món connectat en la xarxa. És l’evidència que hem de ser conscients que els joves se senten més confortables i segurs que els seus pares davant d’una innovació tecnològica que ens du cap a un nou món en el qual ells són nadius i nosaltres nouvinguts. Ells ja comencen a aprendre i consumir de manera diferent a la nostra. Aquest nou procés de transformació personal, familiar i professional crearà molts canvis socials, generarà més mobilitat i provoca i provocarà nous i més interrogants. Amb la sensació que no es pot aturar el temps per assimilar el “crash”.

Com són realment aquests “nous” joves? En què ens diferenciem personalment? Com afectarà la seva manera de veure les coses a les empreses?  Ens costa comunicar-nos amb ells? Acceptaran els models tradicionals familiars i professionals? Voldran un canvi transversal de la societat? Seran ràpidament més interactius que nosaltres? Valorat en el canvi actual i progressiu, crec que si entenma les noves generacions de nadius digitals, entendrem millor el futur.

Música/ Wonderwall # Oasis

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?