Una petita emoció en forma d’il·lusió

Sempre quedarà el record d’haver intentat iniciar una campanya solidària pensant en les persones soles de casa nostra i que necessiten ajuda bàsica, com la que ofereix la Fundació del Banc dels Aliments. Gràcies a tots els qui vau fer possible l’acte del 10 de desembre, que forma part de l’adn d’STIC.CAT com a associació, i especialment al suport de Jordi Roche i Joan de Llobet, quan la idea era només embrionària. Després, en poc temps, tot va anar molt ràpid fins el dia de la trobada, amb suports tan inesperats com el de Xavi Hernàndez. Les imatges són de Robert Montón i el muntatge de Ramon Buch. Especialment, m’ha fet il·lusió coincidir i trobar gent que és feliç ajudant als altres i els vincles que generen les sinergies són dosi d’esperança.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?