La grandesa de l’astre rei

Un vídeo breu però espectacular del Sol que ha divulgat la NASA que mostra una de les primeres fotos que ha realitzat l’Observatori de Dinàmiques Solars (SDO), que va iniciar la missió a l’espai el 10 de febrer (vídeo del projecte). Segons la NASA, les imatges que captarà l’observatori tenen una resolució deu vegades millor que la dels televisors d’alta definició i ajudaran a què els científics elaborin els primers models eficaços per als pronòstics. Una missió més que cada vegada sembla més inimaginable i que intenta aproximar als humans la dimensió del Sol, més enllà dels avenços espacials. Dos exemples de la magnitud d’aquesta expedició per ampliar la informació a Portal Hispano i la NASA.

Música / Walking Away # Craig David

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?