Keep Walking Project

Sir Ranulph Fiennes és una de les persones que més bé pot encarnar el projecte Keep Walking Project. És l’empresa  Johnnie Walker  qui vol transmetre aquesta nova essència  com a marca, amb la idea de potenciar els valors de l’esforç i la superació per donar sentit a la cooperació a través del suport a persones que vulguin lluitar per complir el seu somni. Sigui quin sigui. Amb aquest projecte, Johnnie Walker -considerada la marca de whisky més coneguda del món-vol premiar l’actitud de lluita i facilitar el progrés personal. El públic pot enviar les seves pròpies històries al web de Keep Walking Project, explicant  els seus somnis i fites. Les històries que són seleccionades, després tenen el suport d’ambaixadors que actuen com a mentors, per facilitar la conseqüció del reptes a través de la formació i l’entrenament. No em sorprèn que cada vegada hi hagi més persones anònimes que hi volen participar i famosos com el mateix Fiennes, Richard Branson, Lewis Hamilton, Amyr Klink, Pedro de la Rosa, Luis Tosar, Ángel Corella, Edurne Pasabán… que si volen adherir. 

Música / Trick Pony # Charlotte Gainsbourg

PD: Noma, el restaurant danès que ha superat elBulli com a número 1 del món. Els germans Roca de Girona són al número 4: enhorabona a tota la família.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?