El cub de Rubik compleix 30 anys

Som a l’era digital, en la qual els avenços tecnològics es produeixen de manera espectacular com fent grans salts en els temps. Sony, mateix, acaba d’anunciar aquest nou projecte tan espectacular: la primera pantalla flexible del món, que és més fina que un cabell humà. I a partir de demà, Apple ja tindrà a punt per comercialitzar a Catalunya el nou iPad. Però mentre tot això passa, un gran invent com el cub de Rubik arriba al trentè aniversari. Encara conservo a l’habitació de casa el pares el primer que vaig tenir i en el qual competiem a l’escola per veure qui el resolia abans i en el menys temps possible. I després d’aquells records, anys després en tinc un altre a casa i que, de moment, no hi ha manera de resoldre amb l’última cara. Vells records d’un joc enginyós, que tan de bo continuï saltant de generació en generació, i que ha fet milionari al seu creador, Ernö Rubik, que mai va pensar que arribaria a ser tan comercial per les dificultats alhora de resoldre’l. I amb el temps s’ha demostrat que va ser una gran idea, que ha triomfat arreu del món, i que no és ni digital, ni va amb electricitat ni necessita bateries. Com altres jocs d’entreteniment de taula tan socials com els escacs, les dames, l’oca, el domino, les cartes, el parchís i el trivial, a més de jocs de l’estil del Monopoly.

Música / Egyptian Danza # Al Di Meola

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?