Jimmy Jump com a tendència europea

He vist la informació aquest matí d’Euronews sobre Google Trends i m’ha sorprès que la paraula que ocupa la primera posició pel que fa la recerca dels usuaris europeus sigui la de Jimmy Jump. Especialment, després encara dels efectes del Mundial i el fenomen Iniesta, Carbonero, Casillas i Camacho. Amb data del dia 19 de juliol, les peripècies mediàtiques de l’home de la barretina superen tendències de cerca al buscador més famós del món com The open de gol, Facebook español, Unwetterzentrale, Iniesta, Iker Casillas, Sara Carbonero, Next sale, Buienradar.nl i Euromillion. Així és que la tendència Jimmy Jump a internet confirma que els usuaris busquen cada vegada més el fenomen del vídeo a la xarxa així com també trobar escenes divertides i curioses que despertin el seu interès.

Música / Heartless Cover # The Fray

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?