Un estadi més de la realitat augmentada

Un vídeo futurista sobre la realitat augmentada, un concepte que cada vegada més s’utilitza als mòbils, especialment, per ubicar els comerços, hotels i restaurants i els emplaçaments turístics. És un tipus de visió cada vegada més real que per això progressarà en tot tipus d’eines TIC per facilitar les localitzacions. En aquest cas, Wired avança el projecte de Keiichi Matsuda, presentat en el 3D Festival de Cinema de Londres al Barbican. El graduat de l’arquitectura i el director de cinema ha imaginat un món futur cobert d’informació digital, l’entorn construït es pot transformar amb només prémer uns pocs botons. “L’arquitectura de la ciutat contemporània ja no és només sobre l’espai físic dels edificis i el paisatge “, afirma Matsuda. “Cada vegada més es tracta dels espais sintètics creats per la informació digital que recullen, consumir i organitzar, una interfície immersiva pot arribar a ser tan part del món en què vivim com els edificis que ens envolten.”

És just l’inici d’una època on la tecnologia està començant a definir el que fem. Virtualitat i 3D són conceptes que comencen a consumir-se en els cinemes però progressivament s’instal·laran a la resta de pantalles com l’ordinador, la televisió i el mòbil. Qüestió de temps.

Música / Fireflies # Owl City

PD: Article publicat a la revista Harvard Deusto. Un bon resum del concepte 2.0 i les xarxes socials de Gloria Abati i Montserrat Peñarroya.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?