Comença la competència política a la xarxa

Solidaritat Catalana acaba de presentar aquest vídeo a YouTube per estimular la participació per a la Diada de dissabte. Una bona creació més. És un concepte electoral més dels que s’han fabricat per a l’Onze de Setembre i que és la demostració del posicionament dels partits polítics, però al mateix temps evidencia la convicció de tenir un esperit interactiu amb els internautes d’aquí a les eleccions del 28-N. Aquest nou curs electoral, amb les novetats de SC i Reagrupament, serà més competit electoralment, però també a internet per les eines 2.0 que tant els polítics, partits, simpatitzants i militants tenen al seu abast. Webs, blocs i xarxes socials pugnaran per mobilitzar l’electorat i ser els més predominants i consultats.

El fenomen Obama del novembre de 2008, tot i el seu llegat com a referent a internet, és un altre estadi per a l’escenari de Catalunya però les bases i les “cuines” fa temps que estan preparades per actuar. És un lluita de menys de 90 dies en la qual cap partit voldrà quedar-se enrere per no dominar el mitjà predominant: com ho van els diaris, les ràdios i les televisions en el seu moment. Tan de bo hi hagi joc net, transparència i rigor informatiu. És la base perquè junts, tot i les diferències polítiques, aprenem a millorar en la nova societat del coneixement. De moment, la xarxa és un gran oasi de llibertat.

Música / Thank U # Alanis Morissette

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?