El relat d’Els Amics de les Arts

Com potser ja saps, amb Germà Capdevila fem el podcast NESR, que ens permet xerrar de forma distesa amb molta gent interessant. Un dels nostres primers episodis, allà pel mes de novembre de 2009, va ser una conversa amb Els Amics de les Arts, el grup català del moment. Hem convidat Els Amics a una jornada al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, el 30 de setembre, a les 8 del vespre, per tal que relatin la seva trajectòria, des del punt de vista d’un emprenedor. Ens explicaran amb el seu estil fresc i divertit com es fa un producte d’èxit en la indústria musical del segle XXI. Et ben asseguro que moltes de les seves experiències són vàlides per a qualsevol iniciativa empresarial. No serà una trobada amb els fans, sinó una oportunitat per conèixer de primera mà la seva experiència per obrir-se pas en el món de les indústries culturals. Sabrem el paper cabdal de les tecnologies 2.0 en el seu èxit, i com s’ho fan per mantenir una presència directa i activa a les xarxes socials. I conduirà l’acte la periodista Mima Garriga.

Com a cirera del pastís, el cuiner Jordi Jacas, d’El Molí de l’Escala, ens oferirà una petita sorpresa. El toc solidari de l’esdeveniment el donarem amb una contribució voluntària de 3 euros, que aniran a un projecte de Càritas Girona que triaran ells mateixos assistents a l’acte.

M’agradaria molt comptar amb la teva participació. Espero que puguis acompanyar-nos! Veient ja la resposta que ha generat la proposta, només podem agrair la predisposició, una vegada més, a Els Amics Joan Enric i Eduard, a la UdG i Pere Condom, a Salvador Maneu de Càritas i Jordi Jacas d’El Molí.

Música / L’home que treballa fent de gos # Els Amics de les Arts

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?