Producció periodística multimèdia

Són nous temps per a la comunicació, per al periodisme i per a la informació. Són moments d’afrontar reptes i començar projectes nous com els que presenten aquesta vegada la UOC i l’ACN: aquest curs estrenaran un Postgrau en Producció Periodística Multimèdia. Un postgrau adaptat al present i encarant el futur informatiu, i que aposta per formar i reciclar els periodistes amb l’objectiu que promoguin la informació a través de les noves tecnologies. Una comunicació que ja és cada vegada més audiovisual, instantània, global i feta per periodistes més polivalents: text, imatge, veu i vídeo. Com es descriu en la metodologia del curs, l’objectiu és “estar al dia en la producció periodística multimèdia, no només  saber què està passant a la indústria, sinó com s’està transformant la manera de narrar i quins són els reptes per al periodista […] El periodista d’avui dia ja no està definit pel format que domina, per tant els ha de conèixer tots”.

Música / Say # John Mayer

PD: Em fa una il·lusió especial ser a la VII Jornada Ernest Lluch. La societat virutal. Una nova jornada anual per al debat i la reflexió convocada per al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?