La visió de futur d’Eric Schmidt

Eric Schmidt, president de Google, va donar dijous el seu punt de vista sobre el futur que intueix la seva companyia respecte la relació de la tecnologia amb els hàbits dels humans. És la previsió més immediata sobre la hibridació de les persones amb els robots o computadores. En el conferència TechCrunch Disrupt que es va celebrar a San Francisco, Schmidt va que els habitants del planeta en el futur no se sentiran mai sols, ni s’oblidaran de res, mai es perdran, ni els faltaran idees, mai s’avorriran i potser ni tan sols necessitaran conduir un cotxe, perquè podrà conduir-se sol. I Google, està clar, també tindrà un posicionament rellevant com a marca de recerca. I aquí va un exemple vigent: el tràfic de recerques es va triplicar al llarg de la primera meitat de 2010 i Google va arribar un nou rècord, amb més de dos mil milions de recerques diàries, mentre que YouTube va assolir el mateix nombre de visites en un dia.

“Estem en un moment de transició en la forma que les persones utilitzen les computadores”, va sentenciar. Schmidt va descriure que una manera de descriure’l o de pensar-lo conceptualment seria “construir una versió augmentada de la humanitat. Fer que les computadores ens ajudin a fer coses, en les quals no som massa bons i tenir humans ajudant a les computadores en coses en les quals no són les millors. Això inclou tot: des d’ajudar-nos a crear i gestionar llistes fins a navegar pel món, passant per mostrar-nos les realitats que ens envolten, entretenir-nos les 24 hores del dia o ajudar-nos a estar en contacte amb amics i companys en línia. L’objectiu final, seria segons Schmidt, assegurar-se que tot el món tingui una vida més feliç. El de Schmidt és un bon objectiu final, en època de molts reptes i investigacions, que també serà fascinant però convulsa, com sempre ha estat la trajectòria dels humans.

Música / This Time I Know It’s For Real # Donna Summer

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?