L’exemple d’OK Go

Vídeoclip del grup de música OK Go, que gràcies al seu guió tan divertit ja ha tingut més de 18 milions de descàrregues a YouTube. Amb aquest objectiu de saber treure rendiment dels vídeos penjats a Internet, ja van obtenir el Premi Grammy amb la cançó  Here It Goes Again. La posada en escena d’aquest grup nord-amercià és una demostració més de com pot utilitzar un grup de música la xarxa per promoure les seves cançons a escala global. Gràcies a la idea de crear This Too Shall Pass han demostrat que existeix una nova manera de ser globals si es destaca per saber fer un producte innovador. És un vídeo que no et canses de veure i voler descobrir les possibles trampes creatives després de tanta elaboració.

Música / Filho Maravilha # Jorge Ben

PD: Obama is down, s’han complert els resultats esperats.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?