Mataró fa un salt de futur amb el TCM

Mataró ha fet un gran salt en el temps amb la inauguració del TecnoCampus. Tenir un referent tecnològic, empresarial i universitari d’aquestes característiques donarà una altra dimensió a la ciutat: serà com entrar al segle XXI. Fins i tot, m’atreviria a dir que, després de Barcelona, Mataró és una ciutat capdavantera al sector TIC de Catalunya, comparable a Girona. Són els dos referents per classificar una frase identificadora a escala global: The top of Barcelona. Els parcs científics i tecnològics, precisament, són reptes que són un bon referent per veure si urbs de l’escala  de Mataró i Girona poden resistir a la crisi econòmica i al mateix temps ser un indicador per medir la força de la pròpia ciutat.

Talent, emprenedoria, il·lusió, networking, innovació, esforç, formació, R+D+I… són un conjunt d’ingredients que són vitals  per consolidar grans reptes com el TCM i al mateix temps vertebrar Catalunya com a territori capdvanter al sud d’Europa. Referent de la Mediterrània. No és fàcil fer el “salt”, però sempre que he parlat amb Alícia Romero he comprovocat que Mataró se’n vol sortir amb nota. És una oportunitat en temps d’oportunitats. Caldrà esforç però sobren ganes i il·lusió per superar aquest repte. Per tant, molta “llum” Alícia i llarga vida al TecnoCampus.

Música / Radioactive # King of Leon

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?