Berrs&Politics 2.0. Porra del 28-N

Interessant el projecte que han creat Xavier Peytibi i Juan Víctor Izquierdo -dos activistes polítics- amb aquesta porra electoral sobre el 28-N. Fàcil, pràctica, oportuna, i amb bon esperit de compartir. A través de Beers&Politics 2.0 han plantejat una proposta més per promoure la participació a través de la xarxa, com un altre repte destacable com és web d’Elecciones. Noves tendències a  les quals ens anirem acostumant. Alhora de fer la porra, m’ha agradat tenir algunes coincidències amb altres persones que segueixen l’actualitat política catalana i són actius a internet. Travesses polítiques que també poden ser partidistes o fictícies però conviden a participar-hi de manera lliure i voluntària. Esperit internauta. D’aquí a 48 hores sabrem qui ha encertat amb el resultat, en temps de l’era digital que la jornada de reflexió cada vegada té menys sentit.

Música / The Beautiful Ones # Suede

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?