Catalan Creativity at Silicon Valley

L’emprenedor Xavier Verdaguer ha engrescat aquest matí els emprenedors amb una conferència centrada en els valors de Silicon Valley en l’inici del cicle d’esmorzars “Idees d’e-futur” que impulsen l’Ajuntament de Girona, amb la col·laboració del Parc Científic i Tecnològic i la Diputació de Girona, a través de la gestió de Catalunya Valley. Verdaguer va exposar el cas de la seva nova empresa, Innovalley –creada fa 11 mesos als Estats Units–, per exposar els valors de la cultura nord-americana en la regió capdavantera al món en temes relacionats amb la innovació, l’emprenedoria, el talent i internet.

Verdaguer ha animat els emprenedors a què no tinguin por del fracàs i els ha motivat perquè vulguin tenir projectes innovadors i que es puguin convertir en globals gràcies a l’esclat de les noves tecnologies. L’emprenedor osonenc ha resumit els punts forts de Silicon Valley per exposar de quina manera poden servir de referència en grans centres com els parcs científics: la Universitat de Stanford, el talent, la cultura emprenedora, la inversió, el “networking” i la qualitat de vida. “No tingueu por a voler anar a Silicon Valley i voler promoure un projecte. És una gran oportunitat que tenim els catalans per exportar talent i creativitat”, va destacar Verdaguer, que va anunciar que prepara una nova aventura personal per ajudar als emprenedors catalans que vulguin instal·lar-se a Silicon Valley.

Altres idees força: apostar pel talent, no tenir por al fracàs, saber generar negoci amb rapidesa, buscar i generar les oportunitats, emprendre per aprendre, triar bons partners, entendre que es pot emprendre de qualsevol lloc, i atrevir-se a exportar el talent i la creativitat catalana.

La propera conferència del cicle Idees d’e-futur serà el dimecres 27 de gener amb el periodista Jordi Llompart, que se centrarà en la temàtica 3D.

Música / Carolina Rain # Ryan Adams & The Cardinals

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?