Twitter… en català!

Tindrem Twitter en català. Gràn notícia en el MWC! Serà un idioma més actuals, després que els catalans més actius ja ens haguem acostumat a l’anglès. Després, els qui ho han preferit, s’han adaptat al castellà. És un avenç notori el que ha anunciat el seu director general, Dick Costolo, però més enllà de la importància de l’idioma (a través d’una nova plataforma, el Centre de Traducció) i de la comparació per al català amb les altres set llengües actuals, el que és vital és saber per què vols utilitzar la xarxa més famosa de microblocs i quina finalitat en vols aconseguir com a persona, marca o empresa. Ara que s’ha convertit en un “boom” social i empresarial, per la possibilitat de comunicar una idea en 140 caràcters (no podem oblidar la possiblitat d’afegir-hi un enllaç), no deixa de ser un canal de comunicació més dels que tenim i tindrem.  I és fàcil demostrar si hi creus: si apostes pel canal.

El gran èxit de les aplicacions als mòbils ha transformat aquest canal de microblogging i és un servei més del que ja disposen en els usuaris mundials en els seus aparells. Com Facebook, Linkedin, Foursquare, Instagram… Són serveis cada vegada més temàtics, molts d’ells de descàrrega gratuïta, i que només fan que confirmar la gran revolució digital que vivim. I ens hem d’habituar a què tots els canvis seran ràpids. Per això en tan poc temps parlem d’aquest gran èxit de Twitter. I més endavant serà un altre nom i un altre servei.

Música / Rambling Man # Laura Marling

PD: Gairebé 50.000 dominis “.cat” en 5 anys.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?