Georgina Regàs, exemple de vitalitat

Sempre recordaré el brillant discurs que va fer Georgina Regàs en la seva breu píndola a la Fira MerCAT. Una emprenedora amb molta vitalitat i que ha de servir com a exemple per la seva visió, experiència i convicció (entrevista a El Punt). El seu projecte ja és d’admirar: Museu de la Confitura de Torrent. I com no podia ser d’una altra manera, aquests dies al Fòrum Gastronòmic he comprocat que no parava, sempre activa, disposava a parlar dels seus productes i amb ganes d’evolucionar encara més. Fascinant! No importa l’edat! És la persona i el seu caràcter, tarannà i predisposició. Recuperant cerques ha Google sobre el seu projecte, he descobert aquest vídeo a Infonomia i m’agradaria compartir-lo amb vosaltres (enllaç).

Música / The Army # Anna Bergendahl

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?