La bellesa de la Costa Brava

Els Camins de Ronda són trajectes que em fascinen; i ara és una de les millors èpoques de l’any. Balconades al mar que dimensionen el millor que tenim com a territori i et fan sentir afortunat de poder-los gaudir. Natura, història, clima i mar que dimensionen el nostre enclavament al Mediterrani. I la sort de tenir-los tan a prop. Avui feia un dia radiant, com la prèvia de la primavera i l’anunci d’aquest final d’hivern. Bon temps, primers raigs de sol amb força del 2011 i onades que escampaven la brisa d’un mar intranquil. Tenies la sensació que el camí encara feia més goig. Calma entre caminants, les cases senyorials encara hivernant, jardins solitaris, i el pas d’alguns corredors que trencaven el silenci, afegint-se al fons rutinari del soroll de les onades i les gavines. Diversos turistes amb planols i bones càmeres que aprofitaven per endur-se un dels millors records que segur que poden exportar Catalunya: la bellesa d’aquests instants que ofereix la nostra Costa Brava.

Música / Use Somebody # Laura Jansen

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?