“Llum” contra la doble crisi: econòmica i d’anim

Victor Küppers va pronunciar ahir una conferència centrada en la gestió de l’entusiasme. En aquest moment actual marcat per la crisi i com està afectant en l’estat anímic de les persones, Küppers va reivindicar que les persones intentin trobar les pautes per “brillar” com si de bombetes es tractessin. Amb la idea de què cadascun es pregunti sobre si, per damunt de tot, “el més important, és que allò que tots sabem que és important, sigui important”. I cert, la màxima és fàcil d’entendre, “però complicada d’aplicar pel ritme de vida que tots portem per anar ràpid, córrer i de pressa”. Per això, va aconsellar als assistents al Tribuna de Girona, la majoria professionals de banca, que pensin menys en l’angoixa i l’estrès i valorin els petits moments de la vida, a través del pensament i les reflexions, visualitzant si el desànim professional provoca també que falli la vessant personal. Amb la importància de no oblidar mai que, en l’àrea professional, “en la gestió comercial, vius de la cara que poses”.

I amb l’avís que “moltes vegades ens adonem de què és la vida quan ja és tard.” I va recomanar que, malgrat les dificultats del moment, les persones deixem d’anar a les farmàcies per medicar-nos per la manca de felicitat i “treure’ns la careta per deixar d’anar el 95% del temps amb el pilot automàtic”.

  • “A la vida només hi ha dos tipus de persones, els que ploren i els que lluiten, tu de quins vols ser?”
  • “Hem de ser ‘jedis’, sortir del costat fosc de la queixa i brillar amb la il·lusió per viure”
  • “Que ningú arribi mai a tu sense que, en anar-se’n, se senti una mica millor i més feliç”. Mare Teresa de Calcuta

Música | Don’t Stop Me Now # Queen

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?