L’esperit de Sportacus al Fòrum Impulsa

La intervenció del polifacètic Magnus Örn Scheving, el creador del super heroi Sportacus de la sèrie Lazy Town, va ser de les més esperades en la segona edició del II Fòrum Impulsa de Girona, que va ser una cant a l’emprenedoria. Una aposta més enfoncada als universitaris que en la primera edició, el Fòrum va apostar per promoure els valors de l’emprenedoria en temps de crisi. Un bon objectiu i necessari però que calia haver ampliat amb altres idees i missatges per no focalitzar tant la idea de fons. I es va trobar a faltar un referent, com en la primera edició va ser Muhammad Yunus, per donar més pes i globalitat a la trobada. Visions amb esperit constructiu i la lloança que s’ha encertat el perfil dels assistents i que no s’hauria de perdre mai en tot procés emprenedor missatges com els que es van transmetre i van combinar l’empenta, la creativitat i la innovació amb la solidaritat i els valors. Un dels moments que va simbolitzar la segona edició va ser la idea que Xavier Verdaguer va fer arribar a través del vídeo gravat a Silicon Valley combinat amb el missatge que van donar Jiajia Wang i Felix Finkbeiner. Un salt més endavant i que es va fer amb l’esperit de Sportacus, la sensació de “Mens sana in corpore sano”.

Música | The Curse # Josh Ritter

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?