Arriba el I TEDxGirona

El I TEDxGirona serà el divendres 15 de juliol. Em fa una il·lusió especial ser-ne una de les ànimes del repte, juntament amb Ricard de Francisco i Anna Codina. Des que vam obtenir la llicència del TED, des de Catalunya Valley i Sumattory hem intentat adaptar-nos a les pautes que marca l’organització des dels Estats Units i combinar-ho amb la identitat que té el nostre territori: gastronomia, arquitectura, les TIC, l’emprenedoria, la innovació, la música, la cultura… Al final, hem aconseguit el “sí” de deu ponents que estic segur que dimensionaran aquesta primera edició, que té el suport tan important per a nosaltres com els de l’Assessoria Codina i CDmon. Ideas worth spreading… sens dubte! A l’ADN!

Tenint en compte el moment actual de crisi, hem intentat donar importància a l’esdeveniment, que és un referent actualment en temes d’innovació, però també amb el repte d’adaptar-nos a la realitat: tocant de peus a terra. Però tot i això, estem molt contents de les col·laboracions que hem anat rebent perquè s’han sentit representades en aquest esperit de creativitat i, especialment, d’ARC Project, que du tota la coordinació de l’acte. És tot just el primer pas, la idea posada en pràctica, però les motivacions són grans, a 15 dies de l’esdeveniment, per la resposta que ha tingut de moltes persones que volien ser presents a la sala d’actes de l’edifici Jaume Casademont del Parc de la UdG. Gràcies a tots pels ànims i el suport: és per això que intentarem estar a l’alçada i potenciar Girona en un repte tan global i innovador al món com és el TED.

Música | These Are The Days # Jamie Cullum

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?