Un reclam més a Londres (IV)

20110804-093221.jpg

La visita a la casa d’Amy Winehouse ja s’ha convertit en un reclam turístic més de Londres. Una ciutat acostumada a mantenir la tradició de les vivències dels personatges de renom amb plaques de color blau a les llars on van viure, a la número 30 de Camden Square dedueixo que no trigaran gaire a posar-la. Ahir, a mitja tarda, part de la calmada plaça estava plena de joves turistes i fans, que encuriosits dedicaven uns minuts de la seva vida a recordar la cantant.

L’habitatge, encara acordonat i sota vigilància, serà un reclam molt turístic, ja que és a prop de Camden Market, i això facilitava ahir mateix les anades i vingudes fins a la plaça de joves, especialment noies que lluïen el seu pentinat. Camden Market, un lloc tranquil i poc extens, que en poc temps ha vist com s’omplia una part de la tanca negra i al voltant dels arbres amb visites de gent, espelmes, fotos, flors i restes de begudes.

L’adéu d’una de les reines del soul amb 27 anys engradirà la seva figura i farà més llegendaria la seva veu. Per sort, ens quedarà sempre la seva música.

20110731-224135.jpg

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?