L’atractiu Soho (VI)

20110804-090047.jpg

El Soho sempre mereix una visita. Amb cada vegada més botigues comercials, potser ja no té l’encant artístic i bohemi dels inicis, però manté l’esperit cosmopolita. Shopping de to alternatiu, amb botigues amb bons descomptes, i cervesaries d’època, que a mitja tarda són ocupades pels treballadors autòctons. Llibreries i lofts també mantenen el rol dels inicis, en un espai enclavat entre el barri xinès, l’àrea dels teatres i la zona gai. Però també cada vegada més franquícies que no volen deixar escapar l’oportunitat i volen tenir encara més presència més enllà de les vies tan comercials com Oxford Street i Regent Sreet, que de fet limiten el Soho.

I amb la referència de Carnaby Street, que continua sent un bon reclam per als joves que busquen les marques de moda. I un descobrient que en altres ocasions no havia vist: la seu del grup Hearst (Magazines UK), que edita revistes com Elle, Cosmopolitan i la sempre interessant Esquire.

20110804-091731.jpg

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?