Beezy, el nou repte de Spenta

Jordi Plana m’explicava divendres el seu nou projecte: Beezy. L’ànima de l’empresa bercelonina Spenta lidera aquest nou repte que té l’ambició de convertir-se en un referent a Catalunya pel que fa l’ús de les xarxes socials corporatives. Aquests tipus de xarxes són un pas més dins aquesta nova era de vincular persones, sigui a través de les seves aficions o professions. Per això, cada vegada hi ha més productes amb aquest target i que tan bé lidera Facebook.

El vídeo exposa de manera pràctica quina és la finalitat de Beezy, una idea que ja han començat a comprar algunes empreses importants del país i que anirà progressant. En nous temps d’idees globals a la xarxa, Plana busca reptes que encaixin dins la seva visió més personal (IVA, Idees, Valors i Aptituds) i a més, fer-les comercialment rendibles. Té ambició, ganes i s’ha envoltat de professionals que l’ajuden a dimensionar Beezy per fer-la millor que la competència: tant d’aquí com de fins i tot dels Estats Units. M’hen alegro molt per ell que, fins i tot, la gran companyia Yammer tingués tant interès en Beezy. Una vegada més amic Jordi, ànims i molta “empenta” amb Spenta.

Música | Million Tears # Kasey Chambers

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?