La Diada i l’11-S deu anys després

Feliç Diada Catalunya! A punt de complir-se els 300 anys després del 1714, aquest any es commemoren els 10 anys dels atacs a les Torres Bessones de Nova York. Dues dates que es creuen en el temps i que s’agenden a Catalunya. Reivindicació d’identitat, sentiment de llibertat, defensa per la llengua i clam per la pau.

Anit, va ser emocionant fer el recorregut de la V Marxa de Torxes a Girona, amb més de mil persones. Són actes que donen força a la Diada i tracen el camí, malgrat sempre s’esperi més de les proclames, discursos, ofrenes, manifestacions i cants. I sobre les emocions, també recordo que fa deu anys, el 2001, que tornava de Donosti i el viatge va ser impactant a mida que s’anaven escoltant les notícies per la ràdio sobre els atacs aeris a les Torres Bessones. Una sensació difícil de descriure, sobretot, quan sents una atracció especial per aquesta ciutat. I love New York!


Música |
Podré tornar enrere # Sopa de Cabra

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?