“My World Shared” marca tendència

Atrevida, curiosa i innovadora l’exposició My World Shared que acollirà l’East Gallery de Londres el 21 i 22 d’octubre. És una mostra més de com es comença a explotar una xarxa temàtica com és Instagram, que ha sabut liderar la fotografia via mòbil amb reptes interessants com aquest. L’exposició promourà les imatges que han realitzat 30 instagramers. La mostra també s’està promocionant a través del hashtag #myworldshared amb un concurs que neix amb l’objectiu de “compartir moments”. Amb l’esperit de compartir, Instagram s’ha compartit en una competència més per a Twitter i Facebook i una xarxa social més específica i propera. Empreses com Moritz ja aposten decididament per aquest nou canal de comunicació. Després de l’iPhone, quan Instagram estreni aviat la versió per a Android farà un salt més de qualitat, amb més imatges, usuaris i interaccions.

 Us deixo alguns noms i enllaços dels instagramers que més m’agraden:

Música | Miracle Worker # SuperHeavy

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?