Glodos, innovació i globalitat

M’hen alegro del reconeixement que va tenir l’empresa Glodos en ser premiada per la segona edició de la Mostra d’Emprenedors que impulsa l’Assessoria Codina de Girona, a través de la iniciativa de l’Anna Codina. Glodos, el projecte de Marc Castelló i Sergi Teixidó, m’agrada per la seva aposta per la innovació i el caràcter global que han volgut donar al seu repte. Bon exemple de com combatre de la crisi amb una idea atrevida i amb l’ambició d’externalitzar-la. Així és que Glodos innova  creant i comercialitzant joguines que es poden considerar tradicionals, però adptades als nous temps.  Aquests emprenedors gironins fa poc més d’un any i mig que ja comercialitzen els seus productes a través de tres punts de venda: internet (que els permet arribar a tot el món), botigues i distribuïdors.

Les altres empreses escollides van ser Porpra, Innovagir iLlagurt, que també són nous referents per destacar. En global, quatre iniciatives de joves emprenedors que els components del jurat vam lloar i no es va ser fàcil destacar quina havia de ser la guanyadora. Enhorabona als emprenedors i felicitats als organitzadors per promoure una iniciativa estimulant.

Música | Someone Like You # Adele

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?