Neix el TEDxManresa

Núria Cabrera, Esteve Pinto, Pep Garcia, Míriam Ponsa i Valentí Oviedo després del dinar que vam tenir ahir al restaurant Ampans (quin gran projecte similar a La Fageda) i en el qual es va donar el tret de sortida al TEDxManresa. M’agrada que la Núria s’hagi inspirat en el TEDxGirona per impulsar aquest repte al “cor” de Catalunya. Les més de tres hores de feina van ser molt interessants per fer la pluja d’idees i anar marcant objectius per arribar al dia final. Són un bon equip, tenen una base molt sòlida, ara només cal confiança i ganes de progressar.

Hi ha una bona selecció de candidats i candidates i el Kursaal és un marc molt idoni per potenciar la jornada. N’estic segur que sortirà bé i malgrat siguin temps difícils, estic convençut que el dia del TEDxManresa valdrà la pena haver fet els esforços, lluitar per fer real el pressupost i tenir aquest esperit de compartir idees, coneixements i reptes. D’entrada, ja tenen el suport de ServeisWeb. Hi serem! Molts ànims a tots i que compliu els objectius que us heu proposat. A volar! I a somiar!

Música | Don’t worry. Be happy # Bobby McFerrin

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?