I ara, el Teaming 2.0

Va ser emotiu tornar a retrobar ahir Jil van Eyle: vam preparar una nova entrevista per al nou canal d’entrevistes de ServeisWeb. El seu projecte, el Teaming, em té fascinat des de fa tres anys, quan m’hen va parlar la coach Laura Ubalde. I des d’aleshores, aquest holandès cada vegada més català no para de progressar amb el seu petit gran projecte. En temps de dificultats i de canvi de paradigma, la seva raó de ser a causa del naixement de la seva primera filla és una causa que suposa una experiència personal. Per això, us en vull tornar a parlar. Sé que molta gent li ha comentat al creador del Teaming com és que no n’ha fet una causa professional, però ell continua amb la vocació tan personal de compartir el projecte més que fer-ne una professió. I això li dóna un aire fresc, transparent i que encara la persona o, sobretot, els equips professionals i empreses encara s’ho facin més seu. Cada vegada té més èxit aquesta causa social i empreses innovadores i amb esperit TIC són les més participatives. No em sorprèn. I crec que aquest repte, malgrat el motiu de la creació, encara dóna més energies a aquest holandès de tracta afable, incansable i extrovertit.

I ara, el nou repte passa per crear el Teaming 2.0 -més voluntari a través d’internet i les xarxes socials- i projectar-lo a Silicon Valley a partir de febrer. Fins i tot, la germana del creador de Facebook, Randi Zuckerberg, s’ha interessat per aquesta causa. Així és que Jil, una vegada més, molts ànims i molta sort, que te la mereixes.

Música | The best # Tina Turner

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?