Emprenedoria al Tecnocampus

Visita al Tecnocampus de Mataró pendent de feia molt temps. Sempre em sento agraït per la predisposició de Luz Fernández, que va fer de guia, i a qui considero una professional eficient després dels vincles establerts quan l’Alícia Romero era la presidenta del Tecnocampus. En el centre hi ha vida emprenedora i empresarial després de l’etapa inicial del primer any i mig: més de 100 empreses i més de 200 treballadors, amb una referència que no puc deixar d’esmentar. Cetemmsa, un gran repte, que dimensiona el  país. Durant la visita, entre molts altres reptes emprenedors, tres descobertes molt interessants que vull compartir: Verkami, Enhancing ebooks i Sandir.

– Verkami és un repte basat en el crowdfunding, que té una filosofia que s’adapta als nous temps: generar sinergies perquè els usuaris puguis “finançar projectes originals i creadors independents”.

–  Enhancing ebooks és una editorial/productora digital que desenvolupa i comercialitza continguts enriquits i multimèdia en forma d’APPs per a IPAD i tablets en general (“enhanced appbooks”). I com a marca ja dimensionen l’Àlex Rovira i en un futur proper el de l’Albert Bosch.

–  Sandir és un concepte innovador d’empresa dins del domini de la cosmètica i la perfumeria. Sandra Iruela és qui lidera aquest projecte i que aposta per dimensionar empreses i entitats a través de perfums personalitzats.

Música | No Ones Gonna Love You # Band of Horses 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?