La mirada de Steve McCurry

És fascinant l’exposició que acull la Casa de Cultura de Girona dedicada a Steve McCurry. Una petita mostra que és un homenatge a un dels genis actuals de la fotografia. Les imatges conviden a sentir passió per la fotografia perquè són un conjunt d’instants que transmeten vida i que l’autor ha sabut tractar de manera captivadora. Són instants amb sentit que parlen molt més enllà dels seus protagonistes, uns silencis que conviden a agafar aire a consciència. Volen dir moltes coses, transmetre sensacions a l’espectador i s’agraeix tant valor, especialment, la capacitat d’arribar a l’ànima.

Una selecció d’imatges precioses del continent asiàtic en el dia a dia de la seva gent, amb molta vida, color, llum, natura, somriures… però també la cruesa de la pobresa i les guerres i sense ser bèl·liques, ni mostrar dolor. Són captivadores. Amb imatges tan icòniques al món com la de la noia afganesa Sharbat Gula. Apassionant!

Música | Turning tables # Adele

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?