Küppers com a dosi per superar el canvi

Va ser una mena de viatge a l’interior escoltar la ponència de Victor Küppers en les jornades organitzades per l’empresa Dibosch al Parc de la UdG. Dins els temps actuals, dues hores de Küppers és una alenada d’aire fresc. Motivador, saccejador i al mateix temps suposa una radiografia del comportament de les persones en aquest temps de canvi de paradigma. Que apel·li als valors que s’havien perdut en l’àmbit personal i professional per la bonança i l’especulació, és un retrat que li serveix per concloure que ens hem d’oblidar més de l’aspiració del tenir i ens enfoquem més, malgrat en el desànim general, en tenir temps per guadir de les petites coses qüotidianes que ens aporten felicitat. Entusiasme per davant del pessimisme. Autocontrol en temps d’estres.

Amb exemples clarificadors, la visió de Küppers té sentit perquè fa massa temps que, en global, l’hem aparcada dels arrels i la conducta. D’aquí el seu prestigi com a conferenciat. I amb la crisi i la nova era de canvi, el panorama juga al seu favor per donar més valor als canvis.

Música | Postcards from Italy # Beirut

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?