Empreses que progressen

RAMBLER – Les Voiles de St. Barths from Amory Ross on Vimeo.

No sé si serà un setembre tan negre com en els pinten, però diria que cada vegada estem més cansats d’aquesta allau de males notícies econòmiques i la incertesa que s’ha generat de fa uns anys. Però tot esperant que torni l’aparent “normalitat” després de les vacances d’estiu, vull continuar pensant en positiu i lloant aquelles empreses i empresaris/es que prestigien el nostre territori. Fan tanta falta… i més ara! Sobretot, per veure una altra realitat i pensar que aquest és l’únic camí per recuperar la “teòrica” normalitat. I més igual si és amb l’eslògan famós que circula “del res serà com abans” sinó per veure un altre esperit i recuperar forces, il·lusions i iniciatives.

Són ganes de canvi. Que s’instal·li en la ment col·lectiva de la nostra societat una altra visió més esperançadora, com la que, per exemple i per sort, he comprovat aquest matí: una empresa de bons resultats, ben estructurada a l’estranger, i en creixement de la seu central. I això anima, recomforta i et motiven a compartir-ho. Positivisme per alimentar la moral i pensar que en la Revolució Digital i aquest canvi de paradigma, en plena crisi, hi ha empreses que naveguen amb la vela alta i en la bona direcció. Esperança.

Música | Alors On Dance #Stromae

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?