La revista Esguard neix amb la Diada

M’hen alegro molt, moltíssim, del naixement de la revista Esguard, que té el mèrit de ser la primera en català per a iPad. Una publicació digital setmanal que surt amb l’esperit de la seva ànima, l’amic Germà Capdevila, company  d’El PuntAvui i que sempre ha cregut en el nou canal. En aquesta nova societat digital, líquida, hiperactiva i comdemnada a ser viral i global, Esguard mira el present pensant més en el futur. I és una satisfacció veure-ho i ser-hi com a columnista. Perquè Esguard té un sentiment identitari i d’esperit lliure, un ADN que el fa especial però també un target que ja s’adapta als nous temps. Idea fresca, cuinada a foc lent, però que es vol moure molt ràpid, sense lligams, i amb una estructura pensada per fer front a la reconversió laboral dels nous temps: “no estructures” i una redacció líquida.

Quan els mitjans tradicionals pateixen més que mai la crisi va… i neix una revista per a iPad per la Diada. Quina bona notícia! 11 de setembre de 2012 i el català, el dia de la gran manifestació a Barcelona, també fa un salt a l’era digital. La tablets l’acompanyaran en el seu camí i també els usuaris, que poden ser globals. I quin repte el de voler avançar-se al temps. Té merit. Així és que molts ànims Germà i molta sort!

Música | Monsieu Cousteau # Els Amics de les Arts

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?