Un any després de Jobs

Un any després de la seva mort, em continua fascinant el llegat que ens ha deixat i reitero l’admiració per com va intentar perseguir l’excel·lència en cada producte tecnològic que ens acompanya en les nostres vides. És una lloança com a figura inspiracional i que tant ens manca en aquesta nova de desànim però al mateix temps tan canviant per les noves oportunitats que se’ns presenten. No oblidem el canvi de paradigma que suposa aquesta Revolució Digital, que s’està emportant les velles mentalitats del passat i estructures en declivi.

Sento l’emoció que pot resumir aquest vídeo corporatiu d’Apple en mutiu del primer aniversari del seu adéu. Always Steve Jobs! Aprenent a volar sempre com el vídeo que us deixo a continuació d’un grup que m’encanta: Sigur Rós.

Música | Hoppypolla # Sigur Ros

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?