Un apunt més de la nostra història

Votació del 9N.
Votació preparada per ser immortalitzada amb el mòbil. PAU BARRENA | BLOOMBERG

Un èxit de convocatòria en tots els sentits. Políticament, democràticament i socialment. Ha guanyat Catalunya amb el 9N (amb ressò internacional) perquè hem demostrat que units som molt més forts. Malgrat els impediments des de Madrid, ja esperats i previstos, va ser una jornada electoral exemplar i amb unes cues que demostraven la càrrega emotiva del dia. I amb un mèrit dels voluntaris que s’ha de lloar des del primer a l’últim voluntari. I no ha estat fàcil arribar al 9N, però la societat ha demostrat que no fallaria. I els resultats ho demostren. I el civisme, també. Una convicció trasllada a la realitat democràtica i que servirà per entrar a la història de la Catalunya política. I serà un capítol d’orgull, patriotisme i que serà un pas més en l’autoderterminació d’aquest país. Sisplau, que a partir d’ara ningú dels nostres ho espatlli.

I les votacions del #9N2014 també van tenir la resposta social. Una festa digital i compartida a l’instant per demostrar que la societat està connectada i és líquida. I que Catalunya és un referent també en les societats modernes. La nova revolució de la comunicació a escala local i global amb l’èxit del hashtag #CataloniaWins com a trending topic mundial.Triplement orgullós de sentir-me part d’aquesta història del segle XXI: per la resposta de la societat, pel resultat global (el sí si amb el 80,76% dels vots) i per demostrar que som referents digitals.

Música | País petit # Manu Guix

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?