#FiresGirona: Cinc edicions d’un concurs pioner

Completada ja la Cinquena edició del Concurs Fires de Girona a Twitter i Facebook ha estat una satifacció arribar a més de 10.000 fotografies durant aquests anys amb una etiqueta ja consolidada: #FiresGirona. Una edició més que ens il·lusiona per la gran quantitat d’imatges rebudes i la seva qualitat global, que cada any millora. I gràcies al jurat i als patrocinadors, que ens donen suport en cada edició.

No hem pogut superar els brillants registres de l’any passat però més val no entrar en detalls. Només els oportunistes viuen de les imitacions i no tenen la classe de posar en valor la persona que un bon dia va decidir posar més llum a la vida digital de les Fires: Anna Codina. Gràcies Anna per fer-ho possible ja el 2009 i per compartir-ho amb Catalunya Valley, la nostra consultora. Quedi constància el valor, les idees, la visió i també en evidència els qui, fins i tot parlen de sis edicions d’un concurs a Instagram, quan fa sis anys aquest canal social ni existia. Que aprenguin a imitar bé!

A “la” César el que és de “la” César. Gràcies Anna per la visió!

Música | People help the people # Birdy

 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?