La llegenda Leo Messi continua

2014-11-22_BARCELONA-SEVILLA_27.v1416696751

Un gran record de Leo Messi per a la història del Barça i la Lliga espanyola. Anit un hat-trick més per commemorar la celebració coma golejador (el registre de Zarra amb ja 253 gols) i una festa final al Camp Nou (la crònica del sempre brillant Ramon Besa). El davanter argentí apareix cada vegada més a comptagotes al joc blaugrana però en gairebé cada enfrontament en té prou per demostrar la seva gran classe, que és un icona mundial i serà un dels grans de l’era moderna d’aquest esport. Una curiositat, augmenten els turistes estrangers que volen veure el Barça a l’estadi i domini de noms a les samarretes per a Neymar.

I comunicativament parlant, un greu error del Barça que l’argentí no fes declaracions al final del partit (el record s’ho mereixia) i al mateix temps incloure un vídeo als marcadors, amb declaracions de Bartomeu i Zubizarreta. No tocava. Fins i tot, no eren importants les paraules de Luis Enrique i Unzué. Era la nit de Messi i qui havia de commemorar tal honor havien de ser els “seus” i els jugadors i tècnics més històrics que l’han acompanyat en la seva vida. Tocava estar a l’alçada malgrat la precampanya presidenciable ja hagi començat de fa mesos.

Un apunt final: Messi és tan bo i té tan mèrit el que ha aconseguit que, acabat el matx, penses que el cicle d’or del segle XXI del Barça serà seu.

Música | Hall of fame # The Script

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?