Candy Crush Celia. I la dignitat?

Tant invocar el paradigma d’excel·lència dels païssos nòrdics que ja no té sentit tenir tan bon exemple. Un miraal i referència per a què? Perquè existeix una raó de ser sobre el paradigma actual que sembla inesborrable i necessitem una o més generacions. Així és que tan sols na proclama per evidenciar que en aquest considerat estat hem permès que la política s’hagi construït en els pilars de la banca i no en la base de la moral de l’Educació, la Justícia i la Sanitat.

Durant la visió de Rajoy sobre la tan important Llei de Dependència en el Debat de l’Estat de la Nació, un càrrec rellevant com el Celia Villalobos -vicepresidenta primera del Congrés- jugava al Candy Crush Saga amb la seva tablet. Imperdonable. Injustificable. Només de pensar en les persones que ho necessiten i pateixen la manca tan vital d’ajudes -ells i els seus familiars- que, per dignitat, hauria de dimitir.

Música | Thinking Out Loud # Ed Sheeran

 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?