MWC i BCN, referents mundials

Ja s’ha acabat l’edició del Mobile World Congress: la marca Barcelona s’ha tornat a convertir en una referència mundial. Per a BCN és un gran salt tenir aquesta fira a la ciutat i el concepte de modernitat i innovació que li aporta. Prop de 100.000 visitants (nou rècord), 450 milions per a l’economia local i progressant. Unes xifres que demostren la rellevància de la potència de la fira. Així és que… empreses, empresaris, directius, treballadors i turistes… gràcies i benvinguts!

Pensant en el futur a curt termini, Barcelona és telefonia però no podem oblidar l’amenaça d’altres edicions anteriors sobre si la fira tindrà altres ciutats com a seu. Munic, Londres, París… però ara per ara l’èxit de les últimes edicions, sense oblidar l’atractiu del clima, fan que Barcelona aculli aquesta fira de referència mundial. Tenim un gran atractiu de negoci i modernitat que hem de mimar i no podem perdre. I al mateix temps ser conscients que tot el procés polític ens posa a prova i no ens ha d’impedir continuar creixent. Tenim dues grans marques: MWC i BCN juntes. Potser la segona, fins i tot, molt més important al món que la marca Catalunya.

Música | Where the heart is # Haevn

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?