La por del passat en la promoció electoral

PP Badalona

Al segle XXI, no entenc perquè encara té sentit la publicitat electoral tradicional. En temps de crisi de valors en la política i d’una recessiò econòmica com l’actual, la trobo desfasada per necessària que es vulgui creure. Ja sabem que la tercera edat potser no està connecatada al món d’internet -on ara passa tot gràcies a la interacció instantània-, però en la nova societat digital, les xarxes socials són vitals en la transmissió del missatge amb el reforç informatiu dels diaris, la televisió i la ràdio. És per això que veure els carrers amb cartells, durant tres setmanes, ja no hauria de tenir sentit si volem ser una societat més moderna i alhora també entenem que la nova política ja no hauria de ser això.

Música | Don’t stop # The Rolling Stones

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?