U2 en el metro de NY com a model viral

L’actuació sorpresa d’U2 al metro de Nova York és un bon exemple dels nous temps comunicatius. Una petita actuació com a músics urbans a la mítica Grand Central ha estat un èxit a les xarxes socials. Només els usuaris del subway, posem-hi un centenar de persones, van acabar tenint la sort de gaudir de la sopresa, mentre que a Internet el vídeo ja ha tingut més de 5,4 milions de visites al canal de YouTube. És un dels paradigmes dels nous temps. I aquest, només un petit exemple. El mateix està passant amb conferències, classes, investigacions, presentacions… Al final, la rellevància és digital i el valor de ser compartida pels usuaris. I un objectiu complert: la sorpresa ja tenia aquesta finalitat.

Música | I’m alive # Michael Franti & Spearhead

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?