La referència del Visa pour l’Image

Com cada any, el Visa pour l’Image mereix una visita. Una exposició que transforma una ciutat com Perpinyà durant més de dues setmanes i que aconsegueix convertir-se en una referència internacional i en una cita obligada per al sector. En temps de mòbils i càmeres digitals, el Visa posa en valor el fotoperiodisme, el fotògraf de raça. És la concentració del talent dels fotògrafs que es juguen la vida per obtenir aquell nivell d’imatges que ens deixen fascinats. És una passejada pel món, especialment, pels seus conflictes, desequilibris i contrastos. Una lloança als fotògrats de guerra i als seus mèrits, que amb la crisi han quedat perjudicats. Però per tant, també tenen més valor; el de voler superar-se.

Una exposició gratuïta (amb informació en català que s’agraeix -felicitar els organitzadors-) que s’obre als visitants i exposa els racons d’una ciutat que necessita el Visa per sobresortir i exposar els seus racons amb encant. Després, les fotografies ja ens parlen per si soles. I el seu ADN l’exposa en una de les fotos Eli Reed de manera emotiva (el text).

Música | Compared to what # Roberta Flack

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?