La informació és cada vegada més social

Twitter_Pique

Un exemple més de com està canviant la informació. La comunicació és cada vegada més social i aquest tweet és un gran exponent: sense paraules i sense raonaments, però explícit. Uns emoticons de Gerard Piqué al seu perfil de Twitter per exemplificar el ridícul del Real Madrid al camp del Cadis, a la Copa del Rei, per alineació indeguda. Piqué va enviar un tweet per divertir sobre el greu error del gran rival per alinear Txerixev. I va ser una de les notícies del dia. És l’evidència que la informació ja no és tan periodística en aquest inici de segle sinó més social. I ens hem d’anar acostumant a aquest canvi.

Tan criticar el canvi social pels puristes del periodisme que aquesta revolució els ha acabat per “matar” a base d’arguments, I sinó en teníem prou, a l’endemà mateix un dels grans de l’NBA com Kobe Bryant, que passarà a la història com el deixeble de Michael Jordan, va anunciar la seva retirada a través del famós blog d’esportistes The Player’s Tribune,

Música | Flagship # Jason Isbell

 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?