Retrat brillant d’un geni com Steve Jobs

Em va encantar la pel·lícula Steve Jobs, com a retrat d’un geni. Sense voler ser una biografia, retrata el perfil d’un geni que passarà a la història. El film és una proclama a l’esperit de superació en aquesta mena de peça teatral dividida en tres grans actes. Dos fracassos (Macintosh al 84 i NeXT al 88) i una gran victòria (l’iMac al 2014) per retratar una de les grans figures de la història tecnològica. Un geni revolucionari i perfeccionista, amb el que tot això significa, i que les primeres biografies ja han retratat (com la de Walter Isaacson). Visionari, obsessiu, esquerp, persuasiu, dèspota…

I és d’agrair que tan alta figura tingui un actor que està a l’alçada, Michael Fassbender, sense oblidar el destacat paper de secundària de Kate Winslet en el rol de Joanna HoffmanUna aproximació més a la figura d’aquest geni que reinventar el concepte dels ordinadors, els mòbils, les tablets i la música. Només per això ja mereix anar a veure la pel·lícula, que supera amb diferència la primera: Jobs amb Ashton Kuthner de protagonista.

Música | Photograph # Ed Sheeran

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?