El dilema de Twitter a les portes dels 10 anys

Jack-Dorsey-Twitter

Ha tornat l’ideòleg a Twitter, Jack Dorsey, perquè diríem que la companyia es troba en un carreró sense sortida. A només un més del seu desè anirversari, la xarxa de microblogging més famosa del món afronta el dilema de superar l’estancament: s’ha estancat en número d’usaris, que cada vegada tenen més alternatives amb, per descomptat, Facebook i, sobretot, Instagram, i després Snapchat i Pinterest. Deixant a banda, també, Whatsapp, Line o Telegram. Tornant a Twitter, per què no creix en seguidors? Sobretot, per l’èxit del poder de la imatge que ha sabut interpretar Instagram. I també pel cansament informatiu dels usuaris i, per últim perquè no tothom ha de tenir un perfil a Twitter.

I ara, a més, afronta un procés de reestructuració en el seu timeline en la propera actualització, els tweets ja no es visualitzaran de manera cronològica sinó per ordre dels anomenats influencers, encara que cada usuari podrà decidir quin tipus d’informació prefereix. Però tot i el debat intern a la companyia, els fans poden estar tranquils: factura gairebé el doble.

Música | Shake shake go # England Skies

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?