Mobile vs Vaga de Metro

MarkZuckerbergMobile

Primer dia del Mobile World Congress 2016 i Barcelona es converteix per uns dies en la capital mundial de la telefonia. El ressó mediàtic és espectacular i, a més, si tens la sort que vingui el mateix MarK Zuckerberg. El Mobile fa lluir Barcelona i Catalunya perquè és un èxit. Però una edició més, la vaga de transports torna a ser protagonista de manera lamentable. Avui vaga de metro i encara està pendent de si dimecres es torna a repetir. És indignant que gairebé cada any, la ciutat de Barcelona i els seus habitants vegin com els efectes del Mobile els passi factura en negatiu. Han tingut un any per arribar un acord Ajuntament i Metro, però com passa sempre el Mobile ho acaba pagant.

Quan tens un esdeveniment de negocis de primer nivell mundial -recordem que no en tenim tants i és envejat per moltes altres ciutats europees- “la notícia” sigui l’estat de la negociació i la reivindicació dels treballadors del Metro. Indignant! La marca Barcelona no s’ho mereix. Ni tampoc el Mobile després d’onze edicions. I les dades són espectaculars: 100.000 visitants provinents de 200 països, 460 milions per a la ciutat i 4.000 periodistes acreditats, entre altres… En el fons penso, que no se’n vagi el Mobile, sempre més ens en penedirem.

Música | The colour of the sun # Tempo Phobia

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?