Admirat Johan

JohanJohan1

Per desgràcia, havia d’arribar el dia. Ningú s’ho esperava tan ràpid i el sotrac ha estat impressionant. Per als de la nostra generació, costarà i molt imaginar-se el Barça sense tu. Com a jugador, els del 68, no vam tenir la sort de disfrutar-te però ràpidament vam saber del teu llegat i el que va suposar per al FC Barcelona. És un geni com tu qui ha transformat la història moderna del club i ha sabut dotar-lo d’un ADN únic, victoriós i admirat. De visionaris com tu en surten molt pocs al nostre país i tu, sense ser català, vas aixecar la moral d’aquest país petit més enllà de l’esport. Un ídol!

I com entrenador, vas ser únic. Revolucionari, atrevit, valent, guanyador… Només desitjo que la història et recordi com et mereixes: una llegenda. Amb l’emoció continguda, el record d’aquests dies al Camp Nou evidencien el que has suposat i suposaràs. Allà on siguis, t’estimem Johan.

Música | Catch & Release # Matt Simons

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?